Un raliu cu provocari noiSebastian Barbu si Horatiu Baltador vor lua startul in Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, cu modelul Renault Clio RS. Dupa podiumul obtinut in Delta Rally, echipajul sibian spera sa repete performanta si pe specialele de asfalt din judetul Cluj.

Dupa cele doua etape la care a luat startul in sezonul 2013, Tess Rally si Delta Rally, Sebastian Barbu se afla pe locul 3 in clasamentul general la clasa automobilelor cu tractiune pe doua roti cu un total de 26,4 puncte. "Anul acesta voi participa doar la etapele care imi plac sau care sunt noi in campionatul intern si voi incerca sa particip la cateva etapa din Campionatul European de Raliuri. Sunt bucuros ca dupa cele doua participari din acest sezon suntem pe podium in clasamentul 2RM si sper sa adunam cat mai multe puncte si in Transilvania Rally", a spus Sebastian Barbu.

Etapa de la Cluj are 10 probe speciale cu o lungime totala de 138,8 kilometri si cateva provocari interesante pentru editia din 2013. "Imi place ca din nou particip la o competitie care are probe noi pentru ca nu am decat de castigat. Vom incerca sa mergem cat mai constant, sa pastram ritmul de la Delta Rally si, de ce nu, sa incercam sa terminam pe podium", a adaugat Sebastian Barbu, dupa recunoasterile oficiale.

Prima zi a raliului, vineri 22 iunie, incepe la ora 18:45 cu start de la Polus Center dupa care urmeaza trei probe speciale: doua treceri pe speciala Faget si super speciala de la Polus. "Abia astept proba de noapte. Imi place configuratia, mai ales ca prima portiune este pe macadam, suprafata noastra preferata. Au fost doua zile de recunoasteri interesante, iar proba noua este spectaculoasa", a spus si Horatiu Baltador, copilotul echipajului. Sambata, in ziua a doua, sunt programate celelalte 7 probe speciale cu incepere de la ora 09:30.

Incepand cu Transilvania Rally, echipajul Sebastian Barbu/Horatiu Baltador este sustinut de parteneri noi care vor fi vizibili pe modelul Renault Clio, in etapa de la Cluj, si pe modelul Citroen DS3 R3, in etapa de la Sibiu. "As vrea sa le multumesc partenerilor nostri Golden Tulip Ana Tower, Professional Broker de Asigurare, Print Sibiu si Schuster Ecologic pentru sustinerea din acest sezon, sustinere pe care as vrea sa o rasplatesc cu cat mai multe puncte in urmatoarele doua etape", a adaugat Sebastian Barbu.


Credit foto: Sorin Pop/RallyZoom.ro