Despre Sebi

Dupa multi ani, din frageda copilarie pana la majorat, petrecuti pe partiile de schi din tara si din lume, am facut pasul catre a doua mare pasiune, automobilismul.
Aventura in lumea curselor automobilistice a inceput, inainte de a poseda permisul de conducere, prin participarea la numeroase etape de autocross, in cadrul echipei “Liqui Moly”, pe pista speciala din municipiul Sibiu.
Pasiunea a fost probabil mostenita de la tatal meu, fost navigator. De aceea primele momente intr-o masina de curse in Campionatul National al Romaniei, le-am parcurs pe scaunul de copilot in sezonul 2009. Dupa un an competitional am decis insa sa urc la volanul masinii de concurs descoperind totodata ca aceasta este adevarata mea pasiune. Imi plac in mod deosebit raliurile, care sunt competitii complexe in cadrul sporturilor cu motor prin natura si specificitatea lor.
Inceputa ca o provocare, participarea in sezonul 2010, in Cupa Dacia, a fost incununata cu succes. Cu multa vointa si perseverenta am incercat sa obtin rezultate constante si cat mai bune. Finalul sezonului comptitional 2010 a consfintit obtinerea locului intai in clasamentul debutantilor.
Sezonul 2011 parcurs tot la comenzile unui autoturism Dacia a insemnat obtinerea locului cinci in cupa monomarca. Am participat cu multe sacrificii la doar cinci etape dar m-am clasat de partru ori pe podium, obtinand chiar locul intai la Raliul Sibiului 2011 in clasamentul Cupei.
Sezonul 2012 a insemnat trecerea la un alt automobil de concurs, la alta clasa, dar tot cu doua roti motrice. Renault Clio RS si Citroen DS3R3 au fost automobilele de concurs care au facut posibila clasarea pe locul doi la clasa cinci si pe locul trei in clasamentul 2WD. A insemnat, de asemenea, participarea la primul concurs international din calendarul IRC – FIA, la Raliul Sibiului si la primul concurs in afara granitelor tarii, la Raliul Waldviertel 2012 – Austria.Data nasterii

29.06.1984

Ocupatia

Pilot

Orasul natal

Sibiu

Educatie si formare

Liceul “O. Ghibu “ Sibiu (1998-2002); Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu (2002-2006); Antrenor de Schi Alpin si Baschet.

Loc de munca

MGB Consulting Sibiu, administrator

Starea civila

NecasatoritLegitimat la

Clubul Sportiv Performance Sibiu, licentiat FRAS (licenta de pilot)

Mancarea preferata

Orice...

Bautura preferata

Sprite

Masina preferata

Porsche 911 Turbo

Pilotul preferat

Sebastien Loeb

Raliul preferat

Raliul Sibiului

Hobby

Mountain Bike


Contact